22 d’abr. 2013

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "GREATEST HITS"

COMPANYIA NOCTURNA llegirà els poemes de JORDI PUJOL NADAL

El diumenge dia 21 d’abril a les 12:30h a la Seu d’Òmnium Cultural tindrà lloc la presentació del llibre ‘Greatest hits’ de l’escriptor badaloní Jordi Pujol Nadal. Durant l’acte, on hi intervindran Agustí Colomines, Isaac Badia i Alfred Crespo, es recitarà poesia.




Greatest hits
“Èxits, cops, hits. Sovint són dues cares de la mateixa moneda.




Amb petites grans històries que ballen a ritme de cançó, Pujol Nadal s’enfronta a una pila de somnis trencats, camins que apareixen quan menys t’ho esperes, sentiments que escalfen i dures derrotes. Ho fa sense trampes ni postures i amb un estil directe. El mateix que va imprimir a la seva anterior obra, Errors de càlcul.


 
Els seus textos són com els cops de puny d’un boxejador o com la llum del far que t’indica que hi ha esperança. Greatest Hits és fosc. Greatest Hits colpeja com un rock and roll perillós. Greatest Hits és com una catarsi personal que pot ser compartida pel lector perquè en el fons parla del que ens pot passar a tots: a tu, a mi i a nosaltres.

Alguna vegada has llançat pedres a un llac? Aquí hi ha munició de primera. La vida, de vegades, s’assembla més a un circ que al paradís promès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada