1 de set. 2017

Inscripcions Obertes 2017 - 2018



TEMPORADA 2017 - 2018

Empatia Passió Reflexió Històries Cos Personatges Perseverança

Emoció Comunicació Mirada Opinió Creixement Repte Sentit


Les arts escèniques van més enllà que el fet de pujar a un escenari. Són un repte personal, una experiència intensa de convivència, on cada grup aprèn a explorar la seva complicitat. Són un fòrum de debat sobre personatges i històries que acaben sent properes. Són un viatge ple de grans moments que posa a prova la nostra capacitat fins arribar a l’espectacle. 



CLASSES A BARCELONA


FORT PIENC 
(Inici - Dilluns 2 d'octubre 2017) INSCRIPCIONS OBERTES AQUÍ
  • TEATRE   P4 i P5     Dijous de 16:30 a 17:30 amb Nicolàs Queraltó  ÚLTIMES PLACES
  • TEATRE  1er i 2on Dimarts de 16:30 a 17:30  amb Isaac Badia  ÚLTIMES PLACES
  • TEATRE  3er i 4rt     Dilluns de 16:30 a 18:00 amb Maribel Ibarz
  • TEATRE   5è i 6è     Dimecres de 16:30 a 18:00 amb Xavi Álvarez 
  • DANSA P4 P5      Divendres de 16:30 a 17:30 amb Alba Aluja  GRUP PLE - Propers inscrits en llista d'espera
  • DANSA Primària     Dimecres de 16:30 a 17:30 amb Alba Aluja 
  • TEATRE MUSICAL       3r a 6è     Dimecres de 16:30 a 18:00 amb Maribel Ibarz

FEDAC SANT ANDREU
(Inici - Divendres 15 de Setembre 2017) Professor Isaac Badia
  • TEATRE de 3er a 4rt Primària: Divendres de 17h a 18h ÚLTIMES PLACES
  • TEATRE 5è Primària: Dilluns de 17h a 18.15 h GRUP PLE - Propers inscrits en llista d'espera
  • TEATRE 6è Primària: Divendres de 18h a 19.15 h ÚLTIMES PLACES
  • TEATRE 1er i 2on ESO: Dilluns de 18h15 a 19.30 h 
  • ÚLTIMES PLACES
    • TEATRE 3er i 4rt ESO: Divendres de 19.15h a 20.45 h ÚLTIMES PLACES


    FORT PIUS
    (Inici - Dimarts 3 d'octubre 2017) Professor Isaac Badia
    • TEATRE 1er ESO Dimecres de 15h30 a 17h00
    • TEATRE 2er ESO Dimecres de 17h00 a 18h30
    • TEATRE 3er ESO Dimarts de 18h00 a 20h00 ÚLTIMES PLACES
    PORTA 4
    (Inici - Dijous 5 d'octubre 2017) Professor Isaac Badia


    TEATRE JOVES
    Escola de teatre a Gràcia
    • Dijous de 18:00h a 20:00h (16 a 19 anys) GRUP PLE - Propers inscrits en llista d'espera



    RAMON LLULL
    (Inici - Divendres 6 d'octubre 2017) Professora Maribel Ibarz
    • TEATRE MUSICAL de 3er a 6è: Divendres de 16:30h a 18h

    CLASSES A SANT PERE DE RIBES


    RIERA DE RIBES 
    (Inici - Dilluns 9 d'octubre 2017)  ÚLTIMA HORA ELS GRUPS DE L'ESCOLA RIERA DE RIBES ES FARAN A L'ESCOLA LES PARELLADES
    • TEATRE  4rt 5è 6è   Dilluns  16:30h-18:30h
    • TEATRE 1er 2on 3er Dijous  16.30h-18:00h ÚLTIMES PLACES
       
    ELS COSTERETS
    (Inici - Dimecres 4 d'octubre 2017) 
    • TEATRE  PRIMÀRIA Dimecres  16:30h-18:15h   ÚLTIMES PLACES
    LES PARELLADES 

    (Inici - Dimecres 4 d'octubre 2017) 
    • TEATRE 2on a 6è: Divendres de 16:30h a 18:00h  

    CAN PUIG
    (Inici - Dimecres 4 d'octubre 2017) 
    •  TEATRE 1er i 2on ESO: Dimecres de 18:30h a 20:30h ÚLTIMES PLACES
    •  TEATRE 2on, 3er i 4rt ESO: Dijous 18:30h a 20:30h




    No ens coneixes?




    Som Companyia Nocturna, una companyia de teatre que porta deu anys realitzant formació escènica en escoles i instituts. Integrada per professors que provenen del món artístic amb experiència en pedagogia. Amb l'objectiu de traslladar a les escoles la intensitat que es viu durant el procés per realitzar un espectacle i els hàbits d'una escola d'arts escèniques. Una experiència de convivència en grup, aprenentatge emocional i exploració de les nostres capacitats a través del teatre, la música i la dansa.

    Professors

    Tot el professorat de Companyia Nocturna prové del món de les arts escèniques. Són actors, directors, dramaturgs, ballarins o cantants que han estat o estan en el món professional de les disciplines de teatre, dansa, teatre musical o música. D'aquesta manera el que es pretén és traslladar els hàbits escènics i dinàmiques de grup a les classes. L'equip actual porta com a mínim quatre anys fent classes per a la companyia, pel que han adquirit experiència per conèixer bé a cada edat i centre corresponent. Exploren al grup per poder decidir el projecte i la dinàmica de treball que millor s'adapti a les seves necessitats i capacitat. S'intenta que els professors es mantinguin en cada grup a mesura que van creixent i canviant de curs, perquè guanyin molta complicitat, que és un dels factors que més ajuden a les arts escèniques.


    EQUIP DE PROFESORS  2017 - 2018
    Maribel Ibarz / Isaac Badia / Georgina Llauradó / Xavi Álvarez / Alba Aluja / Virginia Guerrero












    Espectacles

    Tot i que a Companyia Nocturna insistim molt en la idea que el camí és tant o més important que la meta, no podem obviar que l'espectacle final és un dels elements que ajuda a donar motivació i sentit a la feina setmanal. Intentem que tingui tots els detalls que acompanyen una estrena teatral. Es realitzen assajos intensius en les últimes setmanes, es fan debats sobre el guió i els personatges, es fan reunions de vestuari i escenografia, es pengen cartells i es busca una bona sala de teatre per a l'estrena on es convoca al públic. Un moment èpic ple d'adrenalina per finalment mostrar el treball de tota una temporada.

    Teatre

    En els escenaris s’evoquen sentiments i sensacions. El teatre es dedica a plasmar i analitzar tot aquest interiorisme. La participació de l’alumnat és imprescindible; són ells qui ens han de comunicar les seves inquietuds, les seves idees o la seva forma de pensar. Treballem per tal de que cadascú s’obri i es manifesti. A les classes és important cuidar la base i la tècnica a traves d’exercicis de cos, veu i relaxació que ajuden de forma notable a complir els objectius de cada projecte. La improvisació té molta presència, són un exercici de valentia on és essencial la imaginació. La feina setmanal de potenciar la capacitat de transmetre i és que el teatre en grup té un element molt sociable, és una altra forma de comunicar-se i fer-se entendre. En totes les classes es genera un equip que conviu d’una forma especial i única.

    Dansa Creativa

    Quan parlem de dansa creativa, és en part perquè volem allunyar el concepte convencional que va tan associat al ball o al ballet clàssic. No perquè no siguin aspectes que es treballin a les nostres classes, però entenem la dansa des de la creativitat que cada alumne aporta a través de l'expressió del seu cos. En la dansa de manera implícita es treballen valors com l’auto disciplina, el respecte i la col·laboració. Un tipus d’activitat físic-motriu, on s'estimula molt la motricitat (saltar, córrer, arrossegar-se, rodar, girar, etc.) que aniran augmentant la seva complexitat en funció dels aprenentatges dels nens/es i les seves edats. Una tasca essencial de la dansa creativa és la de crear una producció d'imatges i fer-la esclatar en moviments, exercitant la imaginació, donant la possibilitat d'associar-les lliurement. Un joc creatiu. 

    Teatre Musical

    El teatre musical combina tres disciplines escèniques bàsiques com són: el teatre, el cant i la dansa. Parlem d'un dels reptes més complexos de situar en un escenari. El musical és espectacle, una miscel·lània vistosa per intentar crear un xou compacte i amb sentit. L’alumne viu un llarg procés de preparació, on ha de deixar-se anar des del patró d'una gran disciplina que li permeti combinar la tècnica amb la bona presència a l'escenari. Tot en un gran esforç físic, perquè la creació de cada escena musical, exigeix moviments i concentració constants amb pautes i matisos molt mesurats. Un curs que ha de ser un viatge on es pugui donar la planificació de tots aquests elements i poder-los ordenar classe a classe de manera que el resultat final sigui fruit de l'esforç i coneixements escènics. 

    Com a companyia estem molt satisfets de poder seguir amb el nostre projecte i esperem que segueixi sent una bonica aventura i no parem d'aprendre coses de cadascun de nosaltres. 


    Per qualsevol dubte o consulta escriu-nos a 

    info@companyianocturna.com

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada