27 d’abr. 2018

ESPECTACLES DE TEATRE FEDAC 2018

ESPECTACLES DE TEATRE FEDAC 2018
DISSABTE 2 DE JUNY 2018
TEATRE JESUS MARIA JOSEP (c/San Sebastià, 55)
Els horaris no són exactes i poden variar una mica depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle

17:00 - CAOS (4rt primària) 
El nostre món viu instal•lat en el caos: diem que ens estimem a crits, no sabem si els polítics diuen la veritat, ens tornem bojos quan hem d’educar, els bancs ens fan creure que tot és molt fàcil, ens encanta protestar mentre no fem res i el dia menys pensat els marcians ens envairan la terra. No li busquis la lògica
L’Escena “Caos Existencial” és una adaptació de Joan Ollé, Agatha Roca i Paco Mir de l’obra CRIATURES 

17:30 - ADDICCIÓ (5è primària)
Van arribar a les nostres vides de manera molt ràpida i ara s’han apoderat de nosaltres. Un recull d’escenes sobre com el mòbil ha passat a condicionar el nostre dia a dia, de com ens manipula i ens canvia la nostra forma de ser. Hauríem de començar a acceptar que tenim un problema. 

18:30 - ENTRE AMICS (6è primària)
Els amics de la Maria li han preparat una festa sorpresa. En l’adolescència els amics tenen una importància vital. Confies en ells a cegues i creus que sempre estaran amb tu. Els aniversaris però, a vegades ens mostren a qui tenim realment al nostre costat. 
Inspirada en FAMILIA de Fernando León De Aranoa

19:30 - BUROCRÀCIA (1er 2on ESO)
És un matí qualsevol a Barcelona i el Dani necessita que li compulsin la fotocòpia del seu DNI... però no és conscient de com funciona la burocràcia i del problema que pot suposar ser diferent i no complir les normes dels qui manen.

20:30 - VULNERABLES  (3er ESO)
A la cornisa d'un edifici, xoquen petites històries de gent que se sent vulnerable. Una nit d’encontres i desencontres per entendre que en el fons, ningú ens ensenya a perdre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada