4 de juny 2021

ESPECTACLES TEATRE FEDAC SANT ANDREU 2021

DISSABTE 19 DE JUNY 2021
TEATRE CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU 
(c/Pons i Gallarza, 58)


16:00
DUBTES
(3er 4rt primària) 
Hi ha edats on és complicat entendre les coses. Sobretot en un món on les opinions i les emocions són tan diferents depèn la perspectiva amb la qual es miri. En aquest petit recull d'escenes, el temps, l'amor, els diners o la mort són analitzats per persones que poden arribar a ser més honestos i naturals que la majoria dels adults.

16:30
GIRA
(5è primària)
Que passaria si giréssim del revés els prejudicis, les pors, els tòpics, les manies, els convencionalismes, els tabús i tot allò que encara que siguem conscients que és injust, seguim tolerant i permetent?

17:00
EN DEFENSA PROPIA
(6è primària)
Carlos, Eva y Mia son un pequeño grupo de amigos que se están replanteando si aceptan a alguien más dentro de ese circulo de confianza, pero cuando la sangre hace acto de presencia, todo se complica.
  
17:30
LUNES DE CAFÉ 
(1er ESO)
El lunes es el día que la mejor cafetería del barrio cierra, pero hoy Roma ha quedado con alguien sin que nadie lo sepa... ella cree que puede pasar desapercibida, aunque a veces no todo es tan senzillo cómo tomarse un café. Una comedia caótica sobre el valor de las pequeñas cosas y el peligro de las pequeñas mentiras.

18:45
LONDRES 
(2on ESO)
Les amigues de la Ruth li fan una visita sorpresa a Londres, la ciutat on va anar a viure fa un any. Estaran soles durant dos dies per intentar recuperar les sensacions d’aquell grup que van deixar enrere. Sembla imperceptible, però alguna cosa ha canviat en totes elles... Començar una etapa fa por, però a vegades és necessari.

19:45
FOBIA 
(3er ESO)
La fiesta en casa de Carlota está siendo previsible y aburrida. Lila, es la única de su generación que todavía no tiene móvil y está harta de que sus amigas la excluyan de las conversaciones por ese motivo. Intentando aislarse, descubre un antiguo desván lleno de polvo y cajas... Un lugar que parece esconder algo más que objetos inservibles.

21:00 
FANTASMES 
(4rt ESO)
L’Olalla és una comercial que ven productes farmacèutics. Avui ha quedat amb el Doctor Linares per parlar de negocis. El problema és que la cita és a la seva consulta psiquiàtrica i no li queda més remei que esperar rodejada de persones aparentment inestables... però la frontera entre el seny i la bogeria no està localitzada en cap mapa.
ADAPTACIÓ DE L'OBRA “Locas” de Jose Pascual Abellan

Els horaris no són exactes i poden variar depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle, així com la gestió d'entrada i sortida de públic.












ORGANITZA:



Obres escrites i dirigides per Isaac Badia
Vocalia de teatre Annabel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada