7 de juny 2021

ESPECTACLES TEATRE RIBES 2021

SALA-TEATRE BELL-LLOC Centre Parroquial
Plaça Marcer, 7 (SANT PERE DE RIBES) WEB

Dilluns 14 juny 2021
18:00 LES DEL COSTAT
En un bloc de pisos s’evidencia la falta de comunicació de sis habitatges. Els veïns tenen tendència a no fiar-se dels que viuen al costat, especulen amb les seves vides mentre observen i se senten observats. És veritat que a la ciutat tothom va a la seva?
Una obra d'Isaac Badia dirigida per Virginia Guerrero   

18:45 LUXEMBURG
Mentre dos homes executius competeixen per ser el veritable amo de l’empresa, les dones de la neteja somien en tenir un altre futur entre cafès i passadissos. Ells busquen engrandir la seva riquesa i elles poder viure en un món més suportable. Som al segle XXI i seguim amb les mateixes desigualtats de sempre. 
Una obra d'Isaac Badia dirigida per Virginia Guerrero

Dijous 17 juny 2021
18:00 GÈNERE
El Dani va néixer en un cos on no es troba còmode. Gènere navega pel procés que viu un adolescent perdut, quan no és allò que la societat espera que sigui. La mirada dels altres i la lluita diària per seguir sent tu mateix...
Una obra escrita i dirigida per Virginia Guerrero

18:45 POR LA BOCA
Els joves es miren al mirall, però no sabem que hi veuen realment. Una obra de José Padilla que parla dels trastorns de l'alimentació... o de com les nostres inseguretats, es fan grans davant d'un món que ens exigeix ser perfectes.
Una obra de José Padilla dirigida per Virginia Guerrero

19:30 MALDITOS 16
Quatre joves es van intentar suïcidar quan rondaven els setze. Ara, uns anys després, l'hospital on van estar internats els proposa col·laborar en un taller amb adolescents que estan en la mateixa situació que ells viure.
Una obra de Nando López dirigida per Virginia Guerrero

Dissabte 19 juny 2021
10:30 JO VAIG AMB MI
A una nena li agrada un nen, però el nen no es fixa en ella, no la mira. Què pot fer? val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?
Una obra de Raquel Díaz Reguera dirigida per Virginia Guerrero

11:00 DOLENTS
En una casa amagada enmig del bosc hi conviuen tots els dolents dels contes. Capitanejats per un llop amb dilemes existencials, intenten pair les seves derrotes y entendre perquè el món els hi ha donat l’esquena. La visita inesperada d’una nena farà que es replantegin la seva condició de dolents.  
Una obra d'Isaac Badia dirigida per Virginia Guerrero 


Els horaris no són exactes i poden variar una mica depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle







RESERVA LA TEVA ENTRADA A
(Imprescindible per poder assistir-hi)







Una producció de Companyia Nocturna


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada