7 de juny 2022

ESPECTACLES TEATRE FEDAC SANT ANDREU 2022

DISSABTE 18 DE JUNY 2022
TEATRE CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU 
(c/Pons i Gallarza, 58)

16:30 (aprox)
NINGÚ
(4t primària) 
Tot està preparat, han sigut mesos assajant, patint, intentant equilibrar les emocions, cuidant tots els detalls que rodegen el muntatge, intentant ser un equip sòlid que sàpiga treballar i aconseguir l'objectiu... Ha arribat el moment... Només hi ha un problema... No hi ha ningú


17:00 (aprox)
DEMÀ
(5è primària)
Avui és un dia perfecte: vius a una bonica ciutat on tothom t'estima, treballes en el que t'agrada i et donaran un premi... però quan de manera inesperada les expectatives no es compleixen, pots tornar-te boja i desitjar amb totes les teves forces que sigui demà


18:00 (aprox)
GRIS
(6è primària - 1r ESO)
En època de polarització, fa l'efecte que tothom s'hagi de decidir per pensar en blanc o pensar en negre. Els grisos estan mal vistos i són pressionats per tal que es decantin per un dels extrems. Què passa si t'equivoques? Què passa si no et convens res del que escoltes? Què passa si no trobes la teva etiqueta? Què passa si prefereixes ser tu mateixa?

 
19:00 (aprox)
1º 3ª
(2n ESO)
Violeta trabaja en una inmobiliaria, pero está desesperada. Se encuentra al borde de la ruina y nadie la comprende ¿Por qué no puede tener una vida normal? ¿Por qué ni su novio, ni su amiga ni sus vecinas la entienden? Quizás las respuestas se encuentren en el interior del 1º 3ª




20:00 (aprox)
MENJA! 
(3r ESO)
Els trastorns alimentaris cada vegada són més quotidians i propers. Quatre actrius, quatre cadires, quatre casos, quatre orígens sobre una mateixa malaltia, una malaltia que no s'escull, una malaltia que no es cura menjant.

21:00 (aprox)
¿Y AHORA QUÉ? 
(4t ESO)
Es el último día del instituto. Sentados en un banco, siete alumnos debaten sobre el futuro, antes de empezar la vida adulta. Hay demasiadas preguntas sin respuesta. El destino mezcla las cartas, pero somos nosotros los que jugamos. No nos daremos cuenta y habrán pasado 15 años





INFORMACIÓ PER ENTRAR AL TEATRE CASAL DE SANT ANDREU

 

Els horaris no són exactes i poden variar depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle, així com la gestió d'entrada i sortida de públic.


L’entrada és gratuïta, però demanem que es respectin les primeres files pels familiars del grup que estigui actuant en aquell moment.


Durant cada actuació es tancaran portes i no es podrà entrar ni sortir fins que s’acabi l’espectacle. Entre espectacle i espectacle hi haurà una pausa pel desmuntatge i muntatge.


Està prohibit menjar o beure dins del teatre. (Es pot accedir al bar del pròpi casal que es mantindrà obert tota la tarda.)

 

Recordem que dins del teatre acostuma a fer calor. És important que els espectadors vinguin preparats

 

Els mòbils han d’estar apagats o en modo avión, per tal d’evitar interferències amb l’equip tècnic




TEATRE FEDAC SANT ANDREU 2021-22
VOCALIA DE TEATRE I ESCENOGRAFIA ANABEL
OBRES ESCRITES I DIRIGIDES PER ISAAC BADIA

ORGANITZA:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada