17 de maig 2023

ESPECTACLES TEATRE FEDAC SANT ANDREU 2023

DISSABTE 17 DE JUNY 2023
TEATRE CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU 
(c/Pons i Gallarza, 58)



17:00 
(aprox)
SALVATGES
P5 (5è primària) 
Ser una rata, comportar-se com un porc o estar com una cabra... Els posem en cada frase, però sabem realment com és la personalitat dels animals? Benvinguts a un carrusel de comportament animal, fet per humans... Potser ens assemblem més del que creiem... És possible que els veritables salvatges siguem nosaltres


18:00 (aprox)
QUIN ÉS EL TEU PREU?
P6 (6è primària)
Si poguéssim demanar un desig, molt probablement estaria relacionat amb els diners... Ens encanta comprar? Ens obsessiona posar preu a les coses? Ens agrada estrenar objectes? Quant diners necessitaríem per ser feliços? Tot té un preu? Quin és el teu preu?




19:00 
(aprox)
REFUGIO
S3 (3r ESO)
Un grupo de amigas en crisis decide hacer una excursión al bosque. Cada vez se ven menos y quizás esto puede reforzar la relación... pero la naturaleza no parece el ambiente  más indicado para poder ser constructivas... La realidad es que algo pasa cuando el tiempo pasa...

 
20:00 
(aprox)
TODO BIEN
S3 (3r ESO)
Laura Cobo es una psiquiatra en horas bajas. Su marido le ha dejado, su hija está confusa y sus pacientes no la entienden ¿Que puede hacer una psiquiatra cuando es su mundo el que se desmorona? Una comedia sobre la actitud ante la derrota y la relatividad de considerar si nuestra vida va bien... o va mal...




21:00 
(aprox)
HE PARLAT AMB UN SENYOR
S4 (4t ESO)
La iaia Mercè ha mort a l'edat de 102 anys i les seves cinc netes es retroben al tanatori amb sensacions molt diferents. La relació entre les cosines, no passa pel seu millor moment i la trobada és incòmoda. És probable que les perspectives canviïn quan sàpiguen que una d'elles ha parlat amb un senyor. 



INFORMACIÓ PER ENTRAR AL TEATRE CASAL DE SANT ANDREU

 

Recordem que dins del teatre acostuma a fer calor. És important que els espectadors vinguin preparats

 

Durant les pròximes setmanes poden haver-hi canvis, que s'aniran actualitzant en aquest enllaç


Els horaris no són exactes i poden variar depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle, així com la gestió d'entrada i sortida de públic.


L’entrada és gratuïta, però demanem que es respectin les primeres files pels familiars del grup que estigui actuant en aquell moment.


Durant cada actuació es tancaran portes i no es podrà entrar ni sortir fins que s’acabi l’espectacle. Entre espectacle i espectacle hi haurà una pausa pel desmuntatge i muntatge.


Està prohibit menjar o beure dins del teatre. (Es pot accedir al bar del pròpi casal que es mantindrà obert tota la tarda.)

 

Els mòbils han d’estar apagats o en modo avión, per tal d’evitar interferències amb l’equip tècnic


(INSCRIPCIONS OBERTES fins el 5 de juny 2023)

TEATRE FEDAC SANT ANDREU 2022-23
VOCALIA DE TEATRE I ESCENOGRAFIA ANABEL
OBRES ESCRITES I DIRIGIDES PER ISAAC BADIA

ORGANITZA:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada