17 de maig 2019

ESPECTACLES DE TEATRE FEDAC 2019


DISSABTE 15 DE JUNY 2019
TEATRE CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU 
(c/Pons i Gallarza, 58)
Els horaris no són exactes i poden variar una mica depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle

16:00 - DOLENTS 
(3er 4rt primària) 
En una casa amagada enmig del bosc hi conviuen tots els dolents dels contes. Capitanejats per un llop amb dilemes existencials, intenten pair les seves derrotes y entendre perquè el món els hi ha donat l’esquena. La visita inesperada d’una nena farà que es replantegin la seva condició de dolents.   


16:30 - REHENES 
(5è primària)
En época de crisis, dos jóvenes ingenuos atracan un banco en un acto impulsivo, pero la situación se precipita hasta el punto en que se ven obligados a retener a once personas de perfiles e ideales muy distintos. 
Libre adaptación de “El Mundo es Nuestro” de Alfonso Sánchez

17:30 - LES DEL COSTAT 
(6è primària)
En un bloc de pisos de Barcelona, s’evidencia la falta de comunicació de sis habitatges. Els veïns tenen tendència a no fiar-se dels que viuen al costat, especulen amb les seves vides mentre observen i se senten observats. És veritat que a la ciutat tothom va a la seva?     

18:30 - MADURAR 
(1er ESO)
Madurar es una bonita manera de decir envejecer... Però en el moment de la veritat siguem clars... Els adults estan fatal... Seres emocionalmente inestables y en constante contradicción. La pregunta és: Canviem quan ens fem adults? Canvien els nostres valors? Canvia la nostra manera de veure el món? Deixem de ser nosaltres mateixos o que nassos passa amb tants canvis?


19:30 - LUXEMBURG 
(2on 3er ESO)
Mentre dos homes executius competeixen per ser el veritable amo de l’empresa, les dones de la neteja somien en tenir un altre futur entre cafès i passadissos. Ells busquen engrandir la seva riquesa i elles poder viure en un món més suportable. Som al segle XXI i seguim amb les mateixes desigualtats de sempre. 

20:30 - 1988 
(4rt ESO)
Ha arribat el dia de la festa de final de curs de COU promoció 87-88. Un grup d’adolescents portava temps esperant aquest gran moment. Són amics, són joves, estan plens d’il•lusions i tenen tota una vida per endavant... No és moment de pensar en el futur. 













ORGANITZA:



COMPANYIA NOCTURNA
AFA FEDAC SANT ANDREU
FEDAC SANT ANDREU
CASAL CATÒLIC DE SANT ANDREU

Obres escrites i dirigides per Isaac Badia


Vocalia de teatre Mireia Farga





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada