24 de maig 2019

ESPECTACLES TEATRE FORT PIUS 2019

DILLUNS 17 JUNY 2019 - TEATRE DE LA FARINERA DEL CLOT
Com arribar? Gran Via de les Corts Catalanes, 837 - Tram La Farinera - WEB



17:30 (aprox) - TEATRE 1er ESO
PARÍS
Les amigues de la Ruth li fan una visita sorpresa a París, la ciutat on va anar a viure després d’acabar l’escola. Estaran soles durant dos dies per intentar recuperar les sensacions d’aquell grup que van deixar enrere. Sembla imperceptible, però alguna cosa ha canviat en totes elles... Començar una etapa fa por, però a vegades és necessari.

18:30 (aprox) - TEATRE 2on ESO
FANTASMES
L’Olalla és una comercial que ven productes farmacèutics. Avui ha quedat amb la Doctora Linares per parlar de negocis. El problema és que la cita és a la seva consulta psiquiàtrica i no li queda més remei que esperar rodejada de persones aparentment inestables, però la frontera entre el seny i la bogeria no està localitzada en cap mapa.
ADAPTACIÓ DE L'OBRA “Locas” de Jose Pascual Abellan

19:00 (aprox) - TEATRE 3er ESO
BUROCRACIA
Es una mañana cualquiera en Barcelona y Dani necesita que le compulsen la fotocopia de su DNI... aparentemente parece una gestión muy sencilla... pero no es consciente de cómo funciona la burocracia y del problema que puede suponer ser diferente y no cumplir con las normes establecidas por los que mandan.

20:00 (aprox) - TEATRE 4rt ESO
MAI DEIXIS DE FER-HO
Falten 48 hores per a l'estrena d'un grup de teatre, amb l’eterna etiqueta d’alternatiu, en un poble perdut. Frustracions, egos, pors, dubtes, rancúnies i sobretot una tensió que anirà en augment es donaran cita a l'escenari... I és que no tothom acaba de tenir clar, quin és el veritable motiu pel qual fa teatre
Lliure adaptació de "Los Abajo Firmantes" i "Sin verguenza" de Joaquin Oristrell

*Els horaris no són exactes i poden variar una mica depenent les dificultats tècniques en el muntatge i desmuntatge de cada espectacle







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada